Flot comeback var tæt på at give fuld gevinst

Søndag fik vi vendt 0-2 til en 3-2-føring, men vi måtte nøjes med det ene point, da Næstved Boldklub udlignede i 90. minut.

Holdet viste flot moral og lavede et stort comeback i Næstved, men i sidste ende rakte det kun til det ene point på Tintshop Park.

Efter en energisk start på kampen måtte vi indkassere to mavepustere inden for ti minutter, hvor hjemmeholdet bragte sig på 1-0 og 2-0.

Vores pres blev større, da vi nærmede os halvlegens afslutning, og kort før pausefløjtet gav det resultat, da Luka Racic – af to omgange – fik reduceret med en afslutning tæt under mål.

Vi fortsatte jagten på flere mål fra anden halvlegs start, og efter fem minutter var der gevinst, da Emil Frederiksen – også af to omgange – fik bolden over stregen.

Ti minutter senere var kampen vendt på hovedet. Et straffespark blev sikkert omsat af Emil Frederiksen, og så var 0-2 vendt til en sønderjysk 3-2-føring.

Vi havde flere fine muligheder til at gøre det til 4-2, men kort før tid – i det 90. minut – blev det desværre 3-3, da Abdoulai Njai scorede på et skud langt udefra.

Vores pointtab betyder, at vi ikke længere kan rykke op i 3F Superligaen, og vi ønsker vores konkurrenter fra Hvidovre IF tillykke med billetten.

Tak for en fantastisk opbakning i Næstved til de knap 100 medrejsende fans.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder