Fjord-Frandsen Biler gearer sit sponsorat i Sønderjyske Fodbold op

Fjord-Frandsen Biler forlænger og opgraderer sit sponsorat i Sønderjyske Fodbold.

Hos Fjord-Frandsen Biler er man så tilfredse med sit sponsorat i Sønderjyske Fodbold, at Haderslev-virksomheden nu forlænger og opgraderer sit sponsorat med fodboldklubben.

– Vi har været sponsor i Sønderjyske Fodbold i mange år, men vi har nu valgt at skrue yderligere op for vores engagement i fodboldklubben. Vi vil gerne støtte lokalt, og det er vigtigt, at vi alle støtter op om klubben og giver den de bedst mulige betingelser.

– Som sponsor mærker vi også tydeligt, at der er kommet nye ejere og nye ideer til. Stemningen og arrangementerne i Fuglsang Loungen har hævet sig markant, og vi føler i det hele taget, at der bliver gjort mere for sponsorerne nu, og vi nyder at være en del af netværket, siger indehaver af Fjord-Frandsen Biler, Arne Fjord-Frandsen.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, glæder sig over den øgede opbakning fra Fjord-Frandsen Biler.

– Fjord-Frandsen biler er en trofast sponsor i Sønderjyske Fodbold, og det varmer vores lyseblå hjerter, når de ønsker at opgradere sit sponsorat. Vi forsøger hele tiden at udvikle vores sponsor-koncept, og det glæder os, at Fjord-Frandsen bemærker, at vi også har gearet op for nogle af aktiviteter uden for banen til glæde og gavn for vores sponsorer, siger Ulrik ”Buller” Nielsen. 

Del denne nyhed:

Seneste nyheder