Fire kasser og unge kometer i aktion i Hobro

Det blev til en fredagsdeler mod Hobro, der fik vendt vores føring tidligt i anden halvleg. Vi kæmpede os dog tilbage og tog det ene point med hjem.

Af Michael Ehrhorn-Fernow

Hele tre akademispillere var med i truppen, da vi fredag aften gæstede Hobro i sæsonens sidste udekamp. Gustav Drest Wagner fik endda sin første start, mens Anders Bergholt og Sebastian Larsen blev skiftet ind , og de unge gjorde det lovende i en 2-2 deler på DS Arena.

Vi åbnede kampen som lyn og torden, og det gav pote allerede i første minut. Efter nogle gode kombinationer på Hobros banehalvdel blev Jacob Buus sat op i venstresiden, og med et godt indlæg fandt han tæt under mål Ivan Nikolov, der sendte den op i nettaget til 1-0.

Hobro forsøgte at svare igen på den tidlige føring. Gyamfi blev sendt dybt nogle gange, mens Villads Rasmussen var nærgående med et fladt indlæg mod bagerste stang. Vi havde dog også vores muligheder.

Kort før den halve time kom Mads Agger alene igennem, men Hobro-keeper Andreas Søndergaard lykkedes med at forhindre en 2-0 scoring. Rasmus Vinderslev nåede også at forsøge sig fra distancen, inden vi kunne gå til pause foran med 1-0 efter en jævnbyrdig første halvleg, hvor vi dog havde kontrol.

Værterne kom blæsende ud til anden halvleg. Efter bare et minut kom Richmond Gyamfi igennem, og hans flade indlæg kunne Frederik Christensen glide i mål. 1-1. To minutter efter var opskriften så nøjagtigt den samme. Gymafi serverede et indlæg til Christensen, der bankede bolden ind bag Nicolai Flø til 2-1 for Hobro.

Andreas Oggesen var tæt på at udligne kort efter, da han i en giftig position sparkede snert i sidenettet. Kort efter viste Hobro igen tænder med et fladt indlæg, men Nicolai Flø kom tappert først på bolden. Herfra fulgte en periode med os på bolden, hvor vi tilkæmpede os en del dødbolde. Efter 67 minutter blev Mads Agger sendt dybt, men Andreas Søndergaard hev en flot redning frem.

Vi åbnede slutfasen med hele to saksespark, men begge de akrobatiske forsøg røg over mål. Sideløbende fortsatte værterne med at true på omstillinger, men Flø havde godt styr på det, der kom. Fra bænken sendte Thomas Nørgaard Troels Kløve kort før tid, og det blev gyldent, han bragede nemlig udligningen i mål efter bare et minut på banen!

Begge hold forsøgte at jagte til sidst, men det blev blandt andet til en stor Flø-redning, så kampen endte 2-2, og dermed er det nu et faktum, at vi er gået igennem NordicBet Ligaen med kun et nederlag på udebane!

Næste opgave venter den 2. juni hjemme på Sydbank Park mod Kolding IF, hvor vi skal runde en fantastisk sæson af med manér. Vær med til en kæmpe fodboldfest og husk at komme i god tid. Jimilian kommer og spiller op til fest inden lokalbraget.

Hobro IF – Sønderjyske Fodbold 2-2 (0-1)

Mål:
0-1 Ivan Nikolov 1′
1-1 Frederik Christensen 46′
2-1 Frederik Christensen 48′
2-2 Troels Kløve 83′

Hobro IK: Andreas Søndergaard, Marius Jacobsen, Simon Jakobsen, Lukas Klitten, Mathias Kristensen, Villads Rasmussen, Mads Freundlich, Oliver Klitten, Richmond Gyamfi.

Indskiftninger: Jesper Bøge 72′, Christian Horby 82′, Moubarack Compaore 82′, Max Nielsen 90+2′

Sønderjyske Fodbold: Nicolai Flø, Jacob Buus, Tobias Sommer, Maxime Soulas, Andreas Oggesen, Lukas Björklund, Rasmus Vinderslev, Ivan Nikolov, Gustav Wagner, Søren Andreasen, Mads Agger.

Indskiftninger: Anders Bergholt Pedersen 69′, Sefer Emini 69′, Troels Kløve 82′, Marc Dal Hende 88′, Sebastian Larsen 88′.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder