Fire akademispillere starter op sammen med førsteholdet

Når spillerne fra Sønderjyske Fodbold mandag vender retur fra sommerferie, vil fire akademispillere starte træningen op sammen med førsteholdet.

Efter tre ugers sommerferie vender førsteholdstruppen mandag retur til Sønderjyske Fodbold, når de samles til den første træning i opstarten.

Forude venter fire ugers hårdt arbejde, der inkluderer tre træningskampe i Sønderjylland, inden vi tager hul på NordicBet Liga-sæsonen 2023/2024 fredag den 21. juli, hvor vi starter på udebane mod Vendsyssel FF.

Fire akademispillere vil træne med i førsteholdstruppen, når det atter går løs. Det drejer sig om Simon Maass, Tinus Olesen, Anders Bergholt og Gustav Drest Wagner. Alle fire fik førsteholdsdebut i den forgangne sæson.

Foreløbig er der tre nye ansigter i førsteholdstruppen i form af Simon Wæver, Jonas Dakir og Mads Agger – og så har akademispiller Kristoffer Jørgensen fået kontrakt og bliver en fast del af truppen.

De fleste træninger vil foregå på Haderslev Atletik Stadion, hvor man er meget velkommen til at komme forbi og kigge på. Onsdag rykker spillerne dog indendørs i lethallen til en biptest.

Allerede om fredagen skal fodboldformen testes første gang, når vi spiller træningskamp mod svenske Landskrona i Egen på Als. Her er der naturligvis fri entré, og vi glæder os til at møde fansene i det sønderjyske sommerland.

Programmet for opstarten ser således ud:
Mandag 26/6 10.30: Første træning
Fredag 30/6 13.00: SJF-Landskrona i Egen
Lørdag 8/7 13.00: SJF-Silkeborg IF i Tønder
Fredag 14/7 12.00: SJF-EfB i Aabenraa

Du kan løbende se vores træningstider her.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder