Fine præstationer rakte ikke til point

Både U17 og U15-talenterne var onsdag i aktion mod OB på udebane, hvor det desværre blev til to nederlag. 

U17-drengene tabte onsdag aften med 3-1 på udebane til et stærkt OB-hold, og efter kampen fortæller cheftræner Mathias Rahbek, at sejren til hjemmeholdet var fortjent. 

– Vi mødte et stærkt OB-hold. Det må vi sige. De kom med et stort tryk, som vi i perioder havde svært ved at stå imod. Alligevel formåede vi at holde kampen i live, og efter reduceringen til 2-1 et kvarter før tid, kunne man pludselig dufte muligheden for et comeback. Men vi må nok indrømme, at sejren til OB var helt fortjent.

Trods en præstation mere på det jævne er cheftræneren sikker på, at holdet er klar til at spille en god kamp, når Vejle venter i næste opgør. 

– Vi har lavet en masse stærke præstationer her i foråret indtil videre, og selvom denne kamp var mere jævn, er jeg helt sikker på, at vi står klar på lørdag til at lægge næste lag på udviklingen, når Vejle kommer på besøg.

OB – Sønderjyske/HFK 3-1 (2-0)  

Startopstilling:  Benjamin Rasmussen – Villads Klindt Sørensen, Mads Bo Ottesen, Sebastian Larsen, Dereje Jensen, Refik Avdic, Lasse Riggelsen, Frederik Nygaard Jürgensen, Jakob Lagoni Thorsen, Jonas Jønsson, Marcus Nukulkit Hansen. 

Bænken: William Nyborg, Asghar Ibrahimi, Anders Raffnsøe Hoeg, Elias Hjort-Pedersen, Jeppe Klemann, Jacob Hamborg. 

Ingen point til U15 trods flot indsats

En god indsats var desværre ikke nok for U15-talenterne, da de onsdag aften tabte med 3-0 på udebane til OB. 

OB er i skrivende stund nummer et i U15-ligaen, men alligevel var der tale om en relativ jævnbyrdig kamp, beretter trænerduoen Kresten Ipsen og Jonas Hansen.  

– Vi mødte et af ligaens tophold i form af OB. Kampen var dog ganske jævnbyrdig undervejs. Vi startede kampen rigtig godt med en fed power, intensitet og aggressivitet. I den periode havde vi også en stor chance på overliggeren og kunne med lidt held være kommet foran 1-0. I stedet fik OB bedre og bedre fat og scorede også til 1-0. De dominerede meget i den efterfølgende periode, og kort før pausen scorede OB til 2-0. 

Trods den ærgerlige afslutning på første halvleg formåede drengene igen at levere godt fra starten af anden halvleg. 

– Efter pausen kom vi igen ud med stor intensitet, og en stor del af spillet foregik på OB’s banehalvdel. Vi manglede dog lidt coolness til at få skabt de rigtig gode chancer, og som halvlegen skred frem mistede vi pusten og kunne ikke bevare den samme intensitet. Kort før tid scorede OB til 3-0, fortæller trænerduoen. 

Samlet set var der tilfredshed med den indsats, som der blev leveret. 

– Alt i alt en fed kamp, og drengene leverede en flot indsats, som vi synes, de godt kan være tilfredse med. Basis var rigtig god, og undervejs fik vi også udfordret OB med og uden bold.

OB – Sønderjyske/HFK 3-0 (2-0)  

Startopstilling:  Noah Q.P. Nguyen – Victor Grønhøj Nissen, Simon Thaysen Nissen, Nicolai Derlich Biel, Villads Nøhr Birk, Nicklas Bergmann Schmidt, Malthe Vigen, Andreas Holm, Nicolai Lund, Sultan Azar Ebrat, Mathias Duborg. 

Bænken: William Beck, Elias Nøhr, Frederik Mortensen. 

Både U19, U17 og U15 skal i aktion på lørdag, hvor Vejle Boldklub kommer til Haderslev. 

Del denne nyhed:

Seneste nyheder