Fem grunde til at komme på Sydbank Park på lørdag

Der er mange gode grunde til at komme på Sydbank Park, når vi lørdag 13.30 tager imod AC Horsens – vi har fremhævet fem af dem her.

Tre i træk
Der er kommet vind i sejlene efter to udebanesejre i træk – i Næstved og Horsens. Nu skal vi også have hjemmebanen med, og det gør vi bedst med fuld blæs på tribunerne.

Vigtig kamp
Tabellen skal lige have lov at sætte sig, inden vi kan tale om topkampe i NordicBet Ligaen, men det er en kamp mellem to hold, der har ambitioner at være i top to, når sæsonen er ovre, så det er tre meget vigtige point, der er på spil.

Målgaranti
Vi kan ikke udstede en målgaranti, men angrebsmaskinen har været velsmurt i de seneste tre kampe, og det skal gerne fortsætte lørdag eftermiddag – og du skal selvfølgelig også være der for at se, om Mads Agger scorer for fjerde kamp i træk.

Ny fanzone
Hyggen er i højsædet i vores nye fanzone bag stemningstribunen, hvor der fra klokken 12.30 er livemusik, Happy Hour og Tommy Boys på kulgrillen.

Sommeren er tilbage
Efter nogle kolde, blæsende efterårsdage er sommeren tilbage i weekenden, hvor der er meldt om 23-24 grader i Sønderjylland – og kommer der lidt dryp fra oven har vi masser af tag over hovedet.

Køb din billet til kampen her.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder