Fem grunde til at komme på Sydbank Park lørdag eftermiddag

Der er 1.000 grunde til at komme på Sydbank Park lørdag klokken 13, når vi spiller topbrag mod Hvidovre IF – vi har fremhævet fem af dem her.

Vaskeægte topbrag
Vi står sammen i Sønderjylland i kampen for oprykning, og nu står vi i en situation, hvor vi kan spille os helt tæt på de øverste pladser. Det er NordicBet Ligaens nummer to og tre, der mødes, så der er garanti for masser af spænding og dramatik.

Fin forårsform
Formbarometret er gået op ad, som foråret er skredet frem, og vi er lige nu det mest formstærke hold i oprykningsspillet. Med tre sejre og en uafgjort i de første fire slutspilskampe har vi ædt os ind på oprykningspladserne, og vi er sultne efter mere.

Alle mand på stadion
Det er en stor konfirmationsweekend, men der kan heller ikke være mange andre årsager til ikke at komme på stadion. Det tyder på et stort rykind, så vi kommer op at snuse til sæsonrekorden på 3.775 tilskuere. Det bliver fodbold og fælleskab, når det er bedst. Vi skal have alle mand på stadion.

Vi skal have revanche
Vi har kun tabt en enkelt ligakamp i foråret – dén var til gengæld smertelig, da Hvidovre vandt på hjemmebane med et mål i overtiden. De tabte point skal hentes med en sønderjysk sejr på Sydbank Park, og vi har brug for alle gode kræfter og positiv opbakning fra lægterne til at fuldføre missionen.

Flot forårsvejr
Efter nogle kolde og blæsende dage vender det flotte forårsvejr retur på lørdag. Vejrudsigten for Sydbank Park siger i skrivende stund sol, 14 grader og blot en lille brise. Det er perfekt fodboldvejr, og det kalder da på en stadionplatte og godt selskab med ligesindede fans.

Køb din billet til topbraget her: https://shop.soenderjyskefodbold.dk/billetsalg

Del denne nyhed:

Seneste nyheder