Fem grunde til at komme på Sydbank Park fredag aften

Der er MASSER af gode grunde til at komme på Sydbank Park fredag, når vi møder AaB. Vi har fremhævet fem af dem her.

Vaskeægte topbrag
Det er førstepladsen i NordicBet Ligaen, der er på spil. Den sidder AaB på inden 9. runde, men vi kan overtage den med en sejr. AaB kommer til kampen uden et eneste nederlag i denne sæson – det skal vi have lavet om på.

En stærk stime
Vi kommer til kampen med seks ligakampe i træk uden nederlag – fem sejre og en uafgjort. De seneste hjemmekampe i ligaen har givet en 5-0-sejr over AC Horsens og 4-0 over HB Køge. Det er ligaens – på papiret – bedste offensiv mod den bedste defensiv. Det bliver et skakspil på steroider.  

Sæsonrekorden står for fald
Vi bliver mange mennesker fredag aften. Sæsonrekorden bliver helt sikkert slået, og vi har et håb og en forventning om, at vi også overgår rekorden fra sidste sæson på 4.566. Vi skal have alle folk op af sofaen, så vi sammen kan støtte op om holdet i den svære topkamp.

Sønderjyllands fedeste fredagsbar
Når vi åbner dørene klokken 17.45, sætter du kurs direkte mod fanzonen bag stemningstribunen. Her er der livemusik, ringriderpølser på kulgrill og Happy Hour frem til klokken 18.30. Her kan du smøre halsen og komme i den helt rette stemning, inden det eksploderer inde på stadion.

Sol og stadionvejr
Aftensol og sommerlige temperaturer. Septembervejret viser sig fra sin bedste side i øjeblikket, og vi kan se frem til sol og 20 grader ved kampstart. Vi får ikke bedre fodboldvejr på denne årstid – det er bare med at komme afsted. Vi ses på Sydbank Park.

Køb din billet til kampen her: https://shop.soenderjyskefodbold.dk/billetsalg

Del denne nyhed:

Seneste nyheder