Fem grunde til at komme på Sydbank Park fredag aften

Der er mange gode grunde til at komme på Sydbank Park fredag aften, når vi møder Næstved Boldklub – vi har fremhævet fem af dem her.

Rekordstime
Med den seneste sejr i Køge kom vi op på syv sejre i træk – og det er klubrekord! Vi har holdt foden på speederen siden i sommer og har hentet point i de seneste 14 kampe i træk – fordelt på 12 sejre og to uafgjorte. Det er en enestående stime, som vi sammen skal forsøge at udbygge.

Masser af mål
Med 46 mål i 16 kampe er vi det suverænt mest scorende hold i NordicBet Ligaen – 12 mål mere end nummer to. Der er i gennemsnit blevet scoret 3,81 mål i vores kampe, så det har bestemt ikke været kedeligt.

16 på 16
Det er med stolthed, vi ser på den sæson, som Peter Christiansen har gang i. 16 mål i 16 kampe har den brandvarme sønderjyde lavet. Det er en gave at have en lokal topscorer i ligaen, og hele Sønderjylland bør valfarte til stadion for at bære ham og holdkammeraterne frem mod nye mål.

Fredagsstemning
Vi har haft mange fredagskampe i denne sæson, og stemningen har været høj som en kombination af gode resultater, flotte tilskuertal og afslappet weekendhygge. Fredag aften er der dækket op til endnu en festlig fredag for sidste gang i år, og Sydbank Park er det mest oplagte sted at sparke weekenden i gang.

Næstsidste kamp
Om lidt bliver her stille. Om lidt er det forbi. Eller der er i hvert fald vinterpause. Der resterer kun to kampe, og så går der altså tre måneder, inden vi igen skal samles på Sydbank Park. Det er nu, vi skal have brugt de sidste kræfter. Kom så, alle mand!

Der er kampstart på Sydbank Park 19.00 – dørene åbnes 17.45.

Køb din billet til kampen her: https://shop.soenderjyskefodbold.dk/billetsalg

Del denne nyhed:

Seneste nyheder