Fem grunde til at komme på Sydbank Park

Der er ekstraordinært mange gode grunde til at besøge et solbeskinnet Sydbank Park i dag – vi har fremhævet fem af dem her.

Oprykning
Det kan blive en dag til historiebøgerne, hvis det lykkes os at hente mindst ét point mod FC Fredericia. Dermed vil Superliga-oprykningen være matematisk sikker, og det vil i givet fald blive fejret behørigt. Det er 16 år siden, vi senest prøvede at rykke op, så kom på Sydbank Park og vær med til at skrive historie.

Sol og sommer
Det var en lækker og lun aften i går, ikke? I dag bliver det endnu bedre! Høj sol og 20 grader – det er lige så fadøllene sveder.

500 gratis øl
Og apropos øl, så skal du huske, der er gratis drikkebilletter (gælder også sodavand) til de første 500 på stadion, der kommer forbi Sydbank-standen ved Crazy Daisy-baren på stemningstribunen. Én billet pr. person – så er vi i gang!

God aktivitet
Der er kampstart 18.00, men allerede fra klokken 15.00 vil der summe af aktivitet foran HIC, hvor Tribunen gør klar til en Sønderjyske Fodbold-quiz med fine præmier. Der er quiz-start 16.00, og vi er færdige 16.45, hvor dørene til Sydbank Park åbner. Inde på stadion er der masser af aktivitet – særligt under Rema 1000-tribunen.

Sportslig medvind
Vi fører NordicBet Ligaen – og det har vi tænkt os at fortsætte med. Vi er det mest scorende hold og har lukket færrest mål ind. Nicolai Flø i målet har holdt buret rent i de seneste fire kampe – napper han ét mere, er det klubrekord. Lad os sammen hjælpe holdet på vej mod en sejr og en oprykning til Superligaen!

Hent billet til kampen her.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder