Fem grunde til at komme på Sydbank Park lørdag eftermiddag

Der er mange gode grunde til at komme på Sydbank Park til lørdagens kamp mod B.93 – vi har fremhævet fem af dem her.

Samarbejdsklubbernes Dag
Det bliver et fantastisk skue, når vi kort før kickoff sender omkring 1.000 fodboldbørn fra vores samarbejdsklubber på en æresrunde på Sydbank Park. Vi er sammen om Sønderjyske Fodbold, og vi glæder os til at hylde sammenholdet i Sønderjylland.

En tak til de frivillige
Uge 39 er Frivillighedsugen, og det bliver naturligvis også markeret på Sydbank Park. Når spillerne er løbet på banen, skal vi alle op at stå og give en KÆMPE klapsalve til alle de frivillige, der hjælper til på Sydbank Park og ude i vores 55 samarbejdsklubber.

En god stime
Spillerne har leveret godt inde på banen, og i denne sæson er det kun blevet til et enkelt liganederlag. Siden er fulgt otte ligakampe med seks sejre og to uafgjorte til følge. Vi skal holde snuden i sporet og fastholde vores topplacering, og det gør vi bedst med fuld blæs ude på tribunerne.

Masser af mål
Der har været godt gang i målscoringen i denne sæson, og med 27 mål er vi det suverænt mest scorende hold i rækken. Forhåbentligt får vi også anledning til at hoppe op af stolene flere gange i lørdagens kamp. Der er få ting i livet, der slår dén følelse.

Underholdning før kampen
Der bliver skruet op for underholdningen i tiden op til kampstart. Vi sørger for livemusik, autografskrivning og konkurrencer i fanzonen, og Sydbank sætter endnu mere fut i sagerne med fodbolddart, fodboldmål og et besøg af Rasmus Klump.

Det er ét sted, det sker i Sønderjylland på lørdag – og det er på Sydbank Park.

Der er kampstart 14.00, og dørene åbnes 12.45.

Køb din billet til kampen her.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder