Fem grunde til at komme på Sydbank Park

Der er mange gode grunde til at komme på Sydbank Park til lørdagens kamp mod Nykøbing FC – vi har fremhævet fem af dem her.

Sjovt sidste gang
Sidst, vi var samlet på Sydbank Park til en NordicBet Liga-kamp, var den 24. februar mod FC Fredericia, og det blev både en festlig og fornøjelig omgang. Der var Happy Hour på målkontoen for både Emil Frederiksen og Peter Christiansen, og det gav en skøn 4-0-sejr på hjemmebanen. Forhåbentligt kan vi i fællesskab igen fejre en sejr lørdag eftermiddag.

Sidste kamp i grundspillet
Det er 22. og sidste kamp i grundspillet, så nu skal den have alt, hvad den kan trække, inden vi kaster os over slutspillet. Grundspillet har budt på op- og nedture, men vi skal have sluttet af med en pil, der peger lodret opad, så vi har brug for alle gode kræfter til at sikre os en sejr i grundspillets sidste kamp.

Minder for livet
Ingen af de fans, der var med i det omvendte NordicBet Liga-opgør på Falster, vil glemme det comeback, vi leverede i overtiden, da 0-2 blev til en 3-2-sejr. Du ved aldrig, hvornår stunder som disse opstår. Men når det sker, bliver der skabt minder for livet. Det behøver ikke blive lige så spændende denne gang, men vi tager imod alle de gode fodboldoplevelser, vi kan få.

Mål efter nøgletifo
Det var til tonerne af Dallas-temaet, vi scorede på et hjørnespark mod Vendsyssel, så lad os bare konkludere, at nøgletifoen har effekt… I har været gode til at svinge med nøglebundet, når vi har hjørnespark, og lad os se, om vi sammen kan lave mere magi, når vi lørdag får hjørnespark på Sydbank Park.

Tjek lige vejrudsigten
Vi siger ikke, du behøver at lave en bar-mave-tifo, når vi scorer, men tjek lige vejrudsigten for Sønderjylland på lørdag. I skrivende stund siger den 13 grader og ingen vind og regn. Der er (næsten) forår i luften, og så er der ikke ret meget, der er federe end fodbold med ligesindede på stadion.

Køb billet til kampen her: https://shop.soenderjyskefodbold.dk/billetsalg

Del denne nyhed:

Seneste nyheder