Fem grunde til at komme på stadion

Der er mange gode grunde til at komme på stadion mandag 2. påskedag, når vi møder Næstved Boldklub. Vi har fremhævet fem af dem her.

Underholdning i topklasse
Børnene – og barnlige sjæle – er i fokus i tiden op til kickoff. Den kendte tryllekunster Jesper Grønkjær leverer et trylleshow i topklasse fra klokken 13.45, hvor der både er garanti for grin og fascination. Der er gratis påskeæg og Faxe Kondi Appelsin til de 200 første børn. Det er bare at komme afsted!

Næsten målgaranti
Vi tør godt nok ikke operere med en målgaranti, men det er tæt på. Både Emil Frederiksen og Peter Christiansen er på en delt andenplads på ligaens topscorerliste, og vi har en brandvarm Orri Óskarsson, der inklusiv U19-landskampene har scoret i seks kampe i træk. Kom endelig op og se, om den islandske angriber laver syv på stribe.

Formstærkt mandskab
Pilen peger den rigtige vej her i foråret, og med ti point i de seneste fem kampe er vi faktisk det mest formstærke hold i NordicBet Ligaen. Det momentum skal gerne fortsætte, og det gør vi bedst i fællesskab med masser af folk på lægterne.

Magien fra Nørreskoven
Sejren i Vejle i sidste weekend kilede alle de rigtige steder, og det er dét, fodbold kan gøre ved os. Spillerne leverede, da det var allermest påkrævet, og vi går alle og håber på, at det sene sejrsmålet var lige det, der manglede, før det igen går vores vej sådan for alvor. Vi er i hvert fald med i topstriden igen, og spillerne har fortjent fuld opbakning efter power-indsatsen i Nørreskoven.

Foråret er på vej
Har du bemærket, at foråret er på vej? Det er stadig en god idé at trække fodboldtrøjen uden på jakken, men vi er ovre den tid, hvor vi rystede af kulde under kampene. Det er lidt sjovere at nyde stadionplatten i det vejr, vi har haft de seneste dage, og vi tænker også, at en tur på stadion vil være den perfekte afslutning på påskeferien.

Køb din billet til kampen her.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder