Fem grunde til at komme på stadion på fredag

Der er mange gode grunde til at komme på Sydbank Park, når vi fredag tager imod Vendsyssel FF – vi har fremhævet fem af dem her.

Fredagsfest
Skal der være fest, så lad der være fest. Fredagskampene plejer at være festlige, og denne gang kræser vi endnu mere om hyggen i tiden op til kickoff. Hovedindgangen til Danfoss-tribunen åbner allerede klokken 16.45, og fra klokken 17.00 og frem til kampstart klokken 19.00 sørger en DJ for den rette stemningsmusik.

To timers Happy Hour
Vi udvider vores Happy Hour-koncept, som starter klokken 17, når boderne på Danfoss-tribunen åbner, og helt frem til kampstart 19.00. Køb én øl eller sodavand og få to – det er da et godt tilbud. Det er kun Danfoss-tribunen, der åbner 16.45, men når de øvrige tribuner åbner klokken 18.00, gælder Happy Hour også her helt frem til kampstart.

Fin form
Vi jagter sejre runde efter runde, og vi har ramt en god rille i øjeblikket. Vi har hentet ti point i de seneste fire runder, og vi ligger også på en førsteplads i hele forårets formtabel. Nu handler det om at holde skruen i vandet, så vi kan indhente holdene over os, og vi har brug for stor opbakning på lægterne, hvis vores fælles mission skal lykkes.

Fort
Sydbank Park skal være et uindtageligt sted for modstanderholdene. Den slags tager tid at bygge op, men med syv point i forårets tre første hjemmekampe er vi godt på vej. Et fort skal også forsvares med næb og kløer, og vi får brug for, at alle hjælper til ude på tilskuerpladserne med at skabe en stærk hjemmebane.

Flere tilskuere
Efter et par kolde vinterlige kampe fik tilskuertallet et hak op i mandags, hvor vi var mere end 2.700 samlet på Sydbank Park. Med udsigt til en stor fredagsfest og fornuftigt fodboldvejr – og en vanvittig spændende kamp – er der en forventning om, at vi bliver mindst 3.000 tilskuere til kampen fredag aften.

Køb din billet til kampen her: https://shop.soenderjyskefodbold.dk/billetsalg

Del denne nyhed:

Seneste nyheder