Fem grunde til at komme på stadion

Der er mange gode grunde til at komme på Sydbank Park på søndag, når vi møder FC Helsingør – vi har fremhævet fem af dem her.

Sæsonens sidste kamp
Det er sommer, det er sol, det er søndag – og det er sæsonens sidste kamp på Sydbank Park. Vi skal have alle mand på stadion, så vi kan slutte godt af og ønske hinanden en god sommerferie. Der går mindst halvanden måned, inden vi igen skal være sammen om fodbolden, så lad os mødes en sidste gang inden ferien.

Fanzone
Som noget helt nyt åbner vi denne gang op for en fanzone bag Danfoss-tribunen. Allerede fra klokken 11 kan du komme ind og nyde Happy Hour frem til klokken 12.30. Til de 158 første vil der også være en gratis ringriderpølse, når legenden Tommy Bechmann kommer forbi og indvier kulgrillen, der igen er tilbage på Sydbank Park.

Otte klapsalver før kampstart
Du får varme hænder op til kampstart, for vi skal finde otte solide klapsalver frem. Vi skal tage en pæn afsked med de seks spillere, hvor der ligger fast, at de forlader klubben efter denne sæson. Desuden skal vi have sagt farvel til vores fysiske træner Yannick Durand efter ti gode år i klubben. Sidst – men ikke mindst – skal fansene overrække en kurv til Årets Spiller.

Slutte ordentligt af
Vi rykker desværre ikke op, men vi kan se tilbage på et forår, hvor formpilen bestemt har peget i den rigtige retning. I slutspillet har vi i gennemsnit hentet to point pr. kamp mod de øvrige top seks-hold, og vi har været det bedste hold i oprykningsspillet, og vi vil gøre alt for at slutte sæsonen af med en sejr foran vores trofaste hjemmepublikum.

Samarbejdsklubbernes Dag
Vi skal også have hyldet vores mange samarbejdsklubber. Alle 55 samarbejdsklubber er inviteret til fodbold på Samarbejdsklubbernes Dag, og inden kampstart skal vi også give en stor hånd til de knap 1.000 ungdomsspillere, der går en æresrunde på stadion. Kom og vær med til at give dem en stor oplevelse.

Du henter din billet til kampen her: https://shop.soenderjyskefodbold.dk/billetsalg

Del denne nyhed:

Seneste nyheder