Felsted IF låner bussen til Samarbejdsklubbernes Dag

Felsted IF vandt lodtrækningen om en tur i spillerbussen til vores sidste hjemmekamp mod FC Helsingør. Her afholder vi Samarbejdsklubbernes Dag, hvor der er gratis adgang for samarbejdsklubberne.

Flere af vores samarbejdsklubber har haft stor glæde af at låne vores spillerbus til kampene på Sydbank Park, og nu er det ungdomsspillerne i Felsted IF, der kan begynde at glæde sig.

Det er nemlig Felsted IF, der er beliggende mellem Aabenraa og Sønderborg, der har vundet lodtrækningen om spillerbussen til vores sidste kamp i sæsonen hjemme mod FC Helsingør søndag den 4. juni.

Som altid bliver det med et par af vores førsteholdsspillere med ombord, som sørger for underholdningen undervejs, mens der på Sydbank Park vil være flot forplejning med en lækker stadionplatte.

Vores sidste hjemmekamp danner også rammen for Samarbejdsklubbernes Dag. Her er alle ungdomsspillere, trænere og ledere fra vores mere end 50 samarbejdsklubber inviteret gratis til NordicBet Liga-fodbold på Sydbank Park, og vi skal blandt andet finde den helt store klapsalve frem, når de alle går en æresrunde på stadion.

Vi glæder os til at se jer alle til Samarbejdsklubbernes Dag.

Foto: På billedet ses Løjt IF, der lånte bussen tidligere på foråret.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder