F. ENGEL støtter lokalt og forlænger med Sønderjyske Fodbold

F. Engel vil fortsat være en vigtig del af Sønderjyske Fodbold i fremtiden og ser frem til at støtte lokalt.

Af Michael Ehrhorn-Fernow


I Sønderjyske Fodbold er vi stolte af vores sponsorer, der bakker fantastisk op omkring klubben til stor gavn for hele området. En rejse som vi gerne vil have mange flere af landsdelens virksomheder med på, som kan blive en del af det unikke fællesskab. Det er nemlig netop den opbakning, der er så vigtig for at skabe et stærkt fundament for alt det, der venter på banen.

Vi er glade for, at en af vores mangeårige og loyale sponsorer fortsætter med at støtte os og tilføjer nye kapitler til vores fælles historie. F. Engel forlænger og udvider nemlig samarbejdet med Sønderjyske Fodbold.

Hos F. Engel ser man frem til den nye aftale, fortæller John og Lars Engel.

– Vi har valgt at forlænge vores gode samarbejde, fordi vi fortsat gerne vil støtte lokalt. Vi startede lige ovre på den gamle bane, hvor vi kunne se vores logoskilt sammen med rigtig mange af de gamle virksomheder. Dem er der heldigvis rigtig mange af i dag også, siger John Engel og understreger:

– Det betyder rigtig meget for os, at vi er en del af lokalsamfundet og ikke mindst Sønderjylland, og at Sønderjylland løfter i flok. At vi sammen med rigtig mange andre rigtig dygtige virksomheder i Sønderjylland er med til at sørge for, at vi får noget god fodbold. Derfor glæder vi os også meget over, at vi er rykket op igen. Derudover er det også vigtigt for vores personale, at de kommer op og ser noget god bold, og det glæder vi os rigtig meget til, at vi skal i fremtiden!”.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder