EY fortsætter som sponsor i Sønderjyske Fodbold

Revisions- og konsulentvirksomheden EY fortsætter som erhvervsklubsponsor i Sønderjyske Fodbold.

Revisions- og konsulentvirksomheden EY, der blandt andet har kontorer i Sønderborg, Aabenraa og Haderslev, fortsætter som erhvervsklubsponsor i Sønderjyske Fodbold.

EY har været en trofast sponsor i Sønderjyske Fodbold i mange år, og Lars Mortensen, der er partner i EY, fremhæver klubbens arbejde for hele landsdelen som en af årsagerne til at forlænge samarbejdet.

– Vi ser stor værdi i sponsoratet med Sønderjyske Fodbold. Fodboldklubben er hele landsdelens hold, og den gør meget for de mange samarbejdsklubber og giver gode oplevelser til mange sønderjyder. Vi ønsker som virksomhed at bakke op om det meget positive projekt, der gavner hele Sønderjylland, og vi ser frem til flere gode stunder på Sydbank Park, siger Lars Mortensen.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, glæder sig over det fortsatte samarbejde.

– EY har været en trofast samarbejdspartner igennem mange år, og vi er glade for, at de er meget tydelige og vedholdende i deres opbakning til hele Sønderjyllands hold. Vi er glade for, at endnu en trofast sponsor bakker op om projektet, og vi ser frem til flere fælles oplevelser efter sommerferien, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder