Et tidligt mål var nok til at hente sjette sejr i træk

Kristall Ingason scorede et tidligt mål mod Hobro IK, men målmand Nicolai Flø blev mindst lige så meget matchvinder, da han reddede nogle farlige forsøg i slutfasen. Sejren var vores sjette i træk.

Fredag aften satte vi endnu tre point ind på NordicBet Liga-kontoen, men det holdt hårdt denne gang.

Vi har hentet flere storsejre i denne sæson, men denne gang var 1-0 nok til at besejre Hobro IK.

Sejren var vores sjette i træk, mens vi nu er ubesejrede i 13 kampe i træk.

Denne fredag fik vi en drømmestart på kampen, da gæsternes målmand ikke ramte bolden på Nicolai Fløs lange udspark, så en snu Kristall Ingason nemt kunne bringe os i front efter bare 100 sekunders spil.

Der var chancer til et mål eller to mere i halvlegen, men skarpheden var ikke helt der, hvor den har været i de seneste mange kampe. Søren Andreasen, Sefer Emini, Kristall Ingason og José Gallegos havde alle fine tilbud, men det blev altså ved 1-0 til pausen.

Anden halvleg var en noget sløj omgang, og vi skal være glade for, at Nicolai Flø havde de varme handsker på. Ti minutter før tid havde han en redning af Gordon Bank’ske dimensioner, da han reddede en afslutning tæt under mål. Kort efter gjorde han sig bred på et knaldhårdt hovedstød. Fantastiske redninger.

Flø sikrede sit tredje clean sheet i træk, og med 1-0 kunne vi igen sætte tre point ind på kontoen.

Tak for opbakningen til 3.801 tilskuere på Sydbank Park.

Den næste kamp er fredag den 10. november ude mod HB Køge, og vi spiller hjemme på Sydbank Park igen fredag den 24. november.

Se Kristall Ingasons 1-0-mål her:

Del denne nyhed:

Seneste nyheder