Esben Hansen: Vi er klar til at drage i kamp

Sportsdirektør Esben Hansen er tilfreds med det, han har set i opstarten, og han ser frem til at se et mere friskt og dynamisk hold, når det går løs i NordicBet Ligaen i foråret.

Seks ugers optakt er ved at nå sin ende, og søndag eftermiddag går det løs i Næstved, når vi tager hul på forårssæsonen i NordicBet Ligaen.

Sportsdirektør Esben Hansen glæder sig over det, han har set i opstarten, og han ser nu frem til, at holdet skal i krig i løbet af foråret.

– Jeg synes, vi står et godt sted. Vi har nu været gennem seks ugers pre-season, hvor vi har brugt tiden på at foretage de småjusteringer, der er, når du får en ny træner ind i klubben. Jeg synes, vi står et godt sted. Der er stadig noget at gå på, men vi har nået det, vi gerne ville, og vi er et rigtigt fint sted og klar til sæsonstarten på søndag, siger Esben Hansen.

Selv om der er seks point op til oprykningspladserne, er håbet og ambitionerne intakte – det bliver én lang kamp for oprykning til 3F Superligaen.

– Vi skal ud at vinde en masse fodboldkampe, og det skal vi gerne starte med på søndag. Vi er i en situation, hvor vi skal tage én kamp ad gangen, både fordi vi har et pointmæssigt efterslæb, men vi har også en del konkurrenter, vi skal overhale, hvis vi gerne vil realisere drømmen om Superliga til sommer. Jeg forventer, vi kommer til at vinde flere kampe, end vi gjorde i efteråret. Så må vi se, om det rækker – det tror vi på, at det kan.

– Jeg forventer også et mere dynamisk hold, end vi har set. Vi kommer til at se et Sønderjyske Fodbold-mandskab, der løber mere, og som vinder flere nærkampe, og som ganske enkelt ser friskere ud end modstanderen i de fleste kampe. Kan vi det, har vi kvaliteten til at gøre noget ved det, der ligger foran os, siger Esben Hansen.

Der er kampstart i Næstved søndag 13.00.

Viaplay viser kampen, mens vi selv liveopdaterer på Twitter og via hjemmesiden.

Se også vores eget optaktsstudie fra Næstved, hvor vi får friske interviews fra cheftræner Thomas Nørgaard og målmand Nicolai Flø.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder