Emil Frederiksen solgt til Rosenborg BK

Sønderjyske Fodbold har solgt Emil Frederiksen til norske Rosenborg BK.

Emil Frederiksen har spillet sin sidste kamp for Sønderjyske Fodbold i denne omgang.

Den 22-årige offensivspiller skifter til norske Rosenborg BK, som køber Frederiksen fri af kontrakten i Sønderjyske Fodbold.

Emil Frederiksen har gjort sig særdeles godt bemærket i Sønderjyske Fodbold og NordicBet Ligaen i sidste sæson, og salget kommer derfor ikke som den helt store overraskelse for sportsdirektør Esben Hansen.

– Når du gør det så godt, som Emil Frederiksen har gjort i Sønderjyske Fodbold særligt det sidste år, så kommer der helt naturligt interesse fra andre klubber. Nu er det Rosenborg BK, der får glæde af Frederiksens fortræffeligheder fremover, og vi kan kun lykønske ham med et flot skifte til en af de store klubber i skandinavisk fodbold.

– Emil Frederiksen er en solstrålehistorie i Sønderjyske Fodbold og endnu et bevis på, at du kan nå langt, når du slår vejen forbi Sønderjylland. Først blev han lejet i SC Heerenveen, siden blev han købt og forlænget, og nu ender han med et flot skifte til en stor klub. Han har gennemgået en enorm udvikling, siden han kom til som 19-årig, og nu skal talentet prøves af i en ny liga i et nyt land. Vi takker for en stor indsats i Sønderjyske Fodbold og ønsker ham alt det bedste fremover, siger Esben Hansen.

Emil Frederiksen har i denne omgang spillet 110 kampe for Sønderjyske Fodbold og har scoret 23 mål.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder