Emil Frederiksen-hattrick i vinterens sidste test

Solid indsats med fire mål til følge gav os en sejr i vinterens sidste testkamp inden det i næste weekend går løs i Nordic Bet Ligaen.

Metropolis Arena ved Kolding IF’s anlæg dannede rammen om vinterens sidste testkamp, der i hver sin ende bød på henholdsvis en Emil Frederiksen i hopla og et forsvar som lukkede godt af.

I kampens begyndelse bød værterne os velkommen med lidt hårdhændede behandling, da først Sefer Emini måtte ned og smage gummigranulatet, og efterfølgende tog Troels Kløve samme tur.

Efter en lige indledning gik det vores vej, da Mads Albæk efter et kvarter assisterede til Emil Frederiksen, der kvitterede med at heade kuglen over en chanceløs Christoffer Petersen i Kolding-målet og ind i rosen til føringsmålet.

Vores offensiv havde til kampen fundet nøglerne til Kolding-forsvaret, og låsen blev dirket op igen og igen. Søren Andreasen blev efter en halv time nedlagt i feltet, og dagens dommer kunne ikke undgå at pege på pletten. Den eksekverede Emil Frederiksen på til en fordobling af føringen til 2-0.

En håndfuld minutter inden pause var Søren Andreasen i to omgang tæt på at gøre det til 3-0, men det blev lige ved og næsten, da han blev tacklet i skudøjeblikket og kort efter fik reddet sit ellers velplacerede hovedstødsforsøg.

Vi fortsatte anden halvleg, hvor vi slap første med et dominerende spilovertag og de største chancer. Emini var efter 57 minutter tæt på at komme på tavlen efter en afslutning fra en spids vinkel, men i stedet var brandvarme Frederiksen over returen og satte det tredje søm ind.

Orri Óskarsson, der til anden halvlegs start var kommet på toppen i stedet for Andreasen, satte 4-0-målet ind knap halvvejs i anden halvleg.

Den sidste fase af kampen bød på et par halve chancer til blandt andre Peter Christiansen, der desværre aldrig kastede mere af sig.

Tilbage står en stærk generalprøve, inden vi på søndag den 19. februar tager til Næstved, der ligesom os kæmper for en oprykningsplads til 3F Superligaen.

FAKTA
Kampen i tal
Kolding IF-Sønderjyske Fodbold 0-4 (0-2)
0-1, 0-2 og 0-3 Emil Frederiksen (16., 32./str. og 57.), 0-4 Orri Óskarsson (64.)

Vores hold: Nicolai Flø – Christoffer Remmer (62. Rasmus Vinderslev), Rasmus Wikström (62. Maxime Soulas), Luka Racic, Atli Barkarson (62. Jonas Thorsen) – Troels Kløve (62. Adnan Hadzic), Mads Albæk (46. Lukas Björklund), Sefer Emini (62. Marcus Kristensen) – Emil Frederiksen (62. Mikkel Ladefoged), Søren Andreasen (46. Orri Óskarsson), José Gallegos (46. Peter Christiansen)