Den Gamle Grænsekro serverer nyt sponsorat for Sønderjyske Fodbold

Den Gamle Grænsekro i Christiansfeld har forlænget og forhøjet sit sponsorat i Sønderjyske Fodbold.

Den Gamle Grænsekro fortsætter sin trofaste opbakning til Sønderjyske Fodbold.

Kroen, der ligger i naturskønne omgivelser ved Christiansfeld, har forlænget og forhøjet sit sponsorat til 2023/2024-sæsonen, som starter om en måned.

Indehaver af Den Gamle Grænsekro, Lars Bo Andersen, ser frem til nye gode stunder sammen med Sønderjyske Fodbold.

– Vi er stolt sponsor af Sønderjyske Fodbold, som giver os og landsdelen så mange gode oplevelser. Vi er meget glade for samarbejdet med klubben, og vi bifalder de nye, spændende tilbud, som Sønderjyske Fodbold er begyndt at tilbyde samarbejdspartnerne. Du kan meget tydeligt mærke, at det nye ejerskab vil noget med fodbolden og Sønderjylland, og det er vi glade for at være en del af, siger Lars Bo Andersen.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, glæder sig over Den Gamle Grænsekros fortsatte engagement.

– Vi er meget glade for, at Den Gamle Grænsekro bakker op og endda forhøjer sit sponsorat i forhold til tidligere. Vores sponsorer i Fuglsang Loungen kan også se frem til at smage på den gode mad fra Den Gamle Grænsekro, da de også vil være madleverandør til en eller flere af kampene i næste sæson. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde, siger Ulrik ”Buller” Nielsen. 

Del denne nyhed:

Seneste nyheder