Dansk Transport Emballage laver nyt sponsorat i Sønderjyske Fodbold

Hammelev-virksomheden Dansk Transport Emballage fortsætter som sponsor i Sønderjyske Fodbold.

Sønderjyske Fodbold og Hammelev-virksomheden Dansk Transport Emballage har givet håndslag på en fortsættelse af det gode samarbejde.

Dansk Transport Emballage ser god værdi i at være sponsor i Sønderjyske Fodbold, og de ser frem til fortsat at nyde godt af fodboldstemningen og det stærke netværk.

– Det er vigtigt for vores virksomhed at udvise samfundsansvar, og det er derfor naturligt at bakke op om og involvere sig i aktiviteterne i Sønderjyske Fodbold. Elitesporten er med til at bringe Sønderjylland på landkortet og derved gøre virksomhederne attraktive, når der skal rekrutteres arbejdskraft. Hvis vi vil blive ved med at have elitesport i Sønderjylland, skal vi alle bakke op.

– Vi glæder os over, at klubben er tilbage på danske hænder, og vi nyder at komme til kampene på Sydbank Park, lige som vi meget gerne deltager i de hyggelige og spændende arrangementer i netværket omkring Sønderjyske Fodbold, siger adm. direktør i Dansk Transport Emballage, Michael Gabelgaard Minke.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, glæder sig over det fortsatte samarbejde med Dansk Transport Emballage.

– Vi er meget glade for samarbejdet med Dansk Transport Emballage, og det er et godt eksempel på en lokal virksomhed, der ser en masse værdi i sponsoratet. Med støtten til Sønderjyske Fodbold er de med til at gøre landsdelen attraktiv, og de får selv en masse gode oplevelser både på kampdage og ved deltagelse i vores mange netværksarrangementer, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder