CBRE Teknisk Servicepartner er ny sponsor i Sønderjyske Fodbold

Sønderjyske Fodbold kan nu byde velkommen til en ny samarbejdspartner i netværket, idet CBRE Teknisk Servicepartner har lavet en flerårig sponsoraftale.

Det er med stor glæde, at vi nu kan byde velkommen til et nyt medlem af Sønderjyske Fodbold-familien.

CBRE Teknisk Servicepartner har netop indgået en flerårig sponsoraftale, hvor de bliver erhvervsklubsponsor og eksponerer sig med en bandereklame på Sydbank Park.

Direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen, glæder sig til at byde CBRE Teknisk Servicepartner, der er en landsdækkende servicepartner med speciale i el-teknik, mekanik og automation, velkommen til netværket.

– Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til CBRE Teknisk Servicepartner som ny samarbejdspartner i Sønderjyske Fodbold. Vi er glade for, at de kan se værdien i at blive promoveret igennem vores højt eksponerede sportsgren, og vi er sikre på, at virksomheden også vil få gavn af at blive en del af vores stærke netværk, siger Markus Kristoffer Hansen.

Peter Kvist, der er afdelingsleder hos CBRE i Aabenraa, ser flere fordele i samarbejdet med Sønderjyske Fodbold.

– Hos CBRE ved vi, at det skaber værdi for virksomheden at være en del af et godt netværk. Med et medlemskab af Sønderjyske Fodbolds Erhvervsklub får vi mulighed for at danne nye personlige og arbejdsmæssige relationer, og vi ser frem til at møde de øvrige samarbejdspartnere på Sydbank Park og de øvrige attraktive netværksarrangementer, som Sønderjyske Fodbold står bag. Vi tror også på værdien af at have en bandereklame på stadion, som vil have god effekt via den eksponering, som fodbolden har, siger Peter Kvist.

På billedet ses serviceleder og afdelingsleder hos CBRE i Aabenraa, Kasper Jørgensen (t.v.) og Peter Kvist, sammen med direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder