Café Victoria vil kræse for sponsorerne i Sønderjyske Fodbold

Café Victoria i Tønder er ny sponsor i Sønderjyske Fodbold, og det kommer de øvrige sponsorer til at nyde godt af, når cafeen senere på efteråret vil levere maden til skybokse og Fuglsang Loungen.

En ny sponsor har meldt sin ankomst i Sønderjyske Fodbold, og det er en velsmagende nyhed, som vores øvrige sponsorer kan se frem til.

Café Victoria i Tønder er nyeste medlem af Sønderjyske Fodbold-familien, og de bliver både sponsor og madleverandør. Det ligger allerede nu fast, at cafeen leverer maden til både skybokse og Fuglsang Loungen, når vi fredag den 24. november tager imod Næstved Boldklub på Sydbank Park.

Indehaver af Café Victoria, Torben Jessen, glæder sig til at blive en del af Sønderjyske Fodbold og derigennem udbrede kendskabet til den hyggelige restaurant, café og kaffebar beliggende i hjertet af Tønder.

– Vi tilbyder spisning i restauranten, men tilbyder også mad ud af huset til enhver lejlighed og til enhver størrelse. Vi er kendte for vores velsmagende og spændende mad af god kvalitet, og vi glæder os meget til at vise gæsterne i Fuglsang Loungen og i skyboksene på Sydbank Park, hvad vi kan byde på. Vi ser frem til at blive en del af det stærke sammenhold i Sønderjyske Fodbold, siger Torben Jessen.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, glæder sig over aftalen med Café Victoria.

– Det er meget glædeligt, at vi kan byde velkommen til Café Victoria, og vi glæder os til, at de bliver en del af vores stærke netværk i Sønderjyske Fodbold. Cafeen i Tønder leverer mad på et højt niveau, og vi ser frem til, at de også skal stå for traktementet i Fuglsang Loungen. Vi glæder os til at byde Café Victoria velkommen på Sydbank Park, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder