Bo Michelsen A/S bygger videre på samarbejdet med Sønderjyske Fodbold

Bo Michelsen A/S fortsætter som eksponeringssponsor i Sønderjyske Fodbold.

Bo Michelsen A/S fortsætter sit engagement i Sønderjyske Fodbold, hvor entreprenørvirksomheden fortsætter som eksponeringssponsor.

Det er særligt Sønderjyske Fodbolds arbejde for hele Sønderjylland, der har fået Bo Michelsen A/S til at forlænge sit sponsorat.

– Vi kan se, at Sønderjyske Fodbold gør rigtig mange ting for at favne hele Sønderjylland, og særligt arbejdet med de mange samarbejdsklubber er prisværdigt og noget, vi gerne vil bakke op om. Sønderjyske Fodbold er for hele landsdelen, og det er vigtigt, at vi alle bakker op, så vi kan sikre, at der også i fremtiden venter store fodboldoplevelser for sønderjyderne, siger direktør i Bo Michaelsen A/S, Jeppe Markmann Olesen.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, glæder sig over Bo Michelsens fortsatte engagement.

– Vi er meget taknemlige for, at Bo Michelsen A/S vil bygge videre på samarbejdet med Sønderjyske Fodbold. Det er en samarbejdspartner, der både kan se værdien i at blive eksponeret på Sydbank Park, men som også kender til vigtigheden af at støtte lokalt, så vi er meget glade for, at vi skal fortsætte det gode samarbejde, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder