Autocentralen holder foden på speederen i Sønderjyske Fodbold

Autocentralen holder Sønderjyske Fodbold godt kørende med et nyt sponsorat i Sønderjyske Fodbold.

Autocentralen er en mangeårig trofast sponsor i Sønderjyske Fodbold, og bilforhandleren holder foden på speederen i den kommende sæson.

Autocentralen, der har hovedsæde i Kolding og afdelinger i blandt andet Haderslev, fremhæver især det stærke netværk i Sønderjyske Fodbold som en væsentlig årsag til forlængelsen af aftalen.

– Vi er meget glade for vores samarbejde med Sønderjyske Fodbold. Vi oplever en god eksponering i fodbold, og samtidig bliver der virkelig leveret på et højt niveau for samarbejdspartnerne. Vi har stor glæde af at netværke i Fuglsang Loungen og skyboksen, og vi deltager med stor glæde i de arrangementer, der arrangeres ved siden af fodbolden, hvor Sønderjyske Fodbold virkelig har gasset op, siger Frank Hansen, der er filialchef i Autocentralen Haderslev.

Markus Kristoffer Hansen glæder sig over det fortsatte samarbejde med Autocentralen.

– Vi er glade og taknemlige for opbakningen fra Autocentralen, som er en trofast samarbejdspartner i Sønderjyske Fodbold. De er meget engagerede og tager del i vores eksklusive netværksarrangementer, og det betyder meget for os, at vi kan have de her tætte relationer mellem klub og sponsorer, hvor vi virkelig har glæde af hinanden. Vi ser frem til en spændende sæson sammen med Autocentralen, siger Markus Kristoffer Hansen.

På fotoet ses Henrik Løjborg-Hansen og Frank Hansen fra Autocentralen sammen med Markus Kristoffer Hansen fra Sønderjyske Fodbold.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder