Alterna Huse med nyt sponsorat i Sønderjyske Fodbold

Alterna Huse, der er en sønderjysk familievirksomhed med mere end 40 år på bagen, har tegnet et nyt sponsorat med Sønderjyske Fodbold.

Alterna Huse og Sønderjyske Fodbold bygger videre på det gode samarbejde.

Byggefirmaet, der er en sønderjysk familievirksomhed med mere end 40 år på bagen, har forlænget sit sponsorat med Sønderjyske Fodbold og understreger med den nye flerårige aftale sit store engagement i Sønderjyllands fodboldstolthed.

– Vi føler os hjemme hos Sønderjyske Fodbold, og vi er glade for at kunne indgå en ny flerårig aftale. De mange nye initiativer og det nye ejerskab gør det igen til en fornøjelse at komme på Sydbank Park og til arrangementerne i Erhvervsklubben. Det er skønt at møde et ejerskab, der i den grad opererer i øjenhøjde med deres samarbejdspartnere, og som selv gerne går forrest, når opgaver skal løses. Sønderjyske Fodbold er igen blevet en familie, og den vil Alterna Huse fortsat gerne være en del af, siger indehaver af Alterna Huse, Allan Svane-Nielsen.

Salgskonsulent i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, glæder sig over den nye aftale Alterna Huse og ser frem til at bygge videre på samarbejdet. 

– Vi er glade og taknemlige for, at Alterna Huse med en ny flerårig aftale understreger deres store opbakning til Sønderjyske Fodbold. Det er en sønderjysk virksomhed, der kender værdien af, at vi står sammen om Sønderjyske Fodbold og promoverer landsdelen gennem en højtprofileret sportsgren. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med Alterna Huse, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder