Aktiviteter i boldgaden inden Vejle-kampen

Før torsdagens NordicBet Liga-brag mod Vejle Boldklub er der konkurrencer, autografskrivning og Happy Half Hour. Dørene til Sydbank Park åbnes en time før kampstart.

Med 13 point i seks slutspilskampe har vi i den grad meldt os ind i topkampen i NordicBet Ligaen, og torsdag aften kan vi sætte yderligere pres på med en sejr over Vejle Boldklub på Sydbank Park.

Kampen starter klokken 18.00, og der vil som altid være godt gang i aktiviteterne i Reick Møbler-boldgaden under Pro Tech CNC-tribunen.

Fra klokken 17.00, når dørene åbner, og frem til klokken 17.35 er der aktiviteter med blandt andet konkurrencer og autografskrivning.

I boderne vil der være Happy Half Hour fra klokken 17.00 til 17.30 – køb én øl eller sodavand og få to til samme pris.

Der vil være spændende konkurrencer, hvor man kan vinde tre Circle K-fodbolde, ølkort og pølsekort samt Mads Albæks originale hjemmebanetrøje fra sidste sæson.

Der kommer også en spiller fra førsteholdstruppen forbi fra klokken 17.10 til 17.30 til interview, fotografering og autografskrivning.

Klokken 17.35 er der præmieoverrækkelse fra nogle af konkurrencerne fra scenen (vinderne skal være til stede), hvorefter vi skal ind på stadion og bakke op om holdet.

Hvis du gerne vil på stadion, inden dørene åbner klokken 17.00, kan du allerede fra klokken 15.30 varme op til kampen i fanlokalet under Davidsen-tribunen.

Vi glæder os til at se jer alle sammen til en forhåbentligt ny sjov aften på Sydbank Park.

Køb din billet til kampen her.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder