Akademiets U14-hold vinder ligaen

Akademiets U14-hold har vundet ligaen, efter det er gået ubesejret gennem sæsonen. Dermed er både vores U13- og U14-hold gået til tops i turneringen i denne sæson. Hele ti samarbejdsklubber er repræsenteret på det vindende U14-hold.

I sidste uge sendte vi U13-drengene på juleferie som vindere af U13-turneringen, og nu kan akademiets U14-hold gå på ferie med samme gode følelse.

U14-drengene fra HFK/Sønderjyske Fodbold gik ubesejrede gennem efterårets turnering og har i suveræn stil vundet rækken (U14 Drenge Liga 1).

Holdet var sikker på førstepladsen inden den sidste turneringskamp i lørdags, men med 1-1 i Vejle sørgede de unge sønderjyder for at, at de også gik ubesejrede gennem sæsonen.

HFK/Sønderjyske Fodbold slutter på førstepladsen med hele 26 point efter otte sejre og to krydser i ti kampe. Dermed slutter holdet foran Vejle (19), Esbjerg (16), Kolding IF (12), Årslev BK (10) og Horsens (3).

Som det også var tilfældet med U13-holdet, er det tredje gang i træk, at akademiets U14-hold går til tops i turneringen.

Blandt spillerne på U14-holdet er der repræsentanter fra hele ti samarbejdsklubber, og størstedelen har været en del af klubsamarbejdet ATK+.

Fra Sønderjyske Fodbold skal der lyde et stort tillykke med puljesejren, og vi sender samtidig et stort skulderklap til spillere, trænere og samarbejdsklubber.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder