Akademiets Steffen Ernemann får landstrænerjob

Steffen Ernemann skal ved siden af sit job i akademiet i Sønderjyske Fodbold være assistenttræner for det danske U20-herrelandshold og U23-kvindelandshold.

Steffen Ernemann blev i sommer ansat som Player & Team Development Coach i akademiet, og sideløbende med jobbet i Sønderjyske Fodbold skal han fremover være assistenttræner for det danske U20-herrelandshold og U23-kvindelandshold.

Akademichef i Sønderjyske Fodbold, Thomas Vilstrup, glæder sig over, at en af akademiets nøglemedarbejdere fremover også skal arbejde for DBU og to af landsholdene.

– Det er et stort skulderklap til både Steffen Ernemann og akademiet. Vi er stolte over, at en af vores medarbejdere gør det så godt, at det også får opmærksomhed fra DBU. Jobbet som assistenttræner får ingen indflydelse på hans job i vores akademi, hvor han fortsætter på samme vilkår som hidtil. Vi er sikre på, at den udvikling og læring, som Ernemann vil få gennem jobbet som assistentlandstræner, også vil komme vores akademi til gode, siger Thomas Vilstrup.

Steffen Ernemann ser frem til at kombinere akademiarbejdet med arbejdet for DBU og landsholdene.

– Jeg er meget glad for mit arbejde på akademiet i Sønderjyske Fodbold, og jeg er helt overbevist om, at det på bedste vis kan kombineres med jobbet i DBU. Det vil udvikle mig som træner at blive udfordret i landsholdsmiljøerne, og den inspiration og læring vil jeg naturligvis tage med hjem til jobbet i Sønderjyske Fodbold. Jeg ser frem til at kombinere landsholdsarbejdet med akademijobbet, og jeg glæder mig over, at denne kombination er blevet en mulighed for mig, siger Steffen Ernemann.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder