Akademiet har staben klar til en ny sæson

Alle brikker er på plads i akademiet, der allerede er godt i gang med sæsonforberedelserne. I sidste uge var den nye stab og alle spillere på træningslejr sammen i Løgumkloster. I den kommende weekend venter spændende europæiske opgaver.

Fredag den 11. august starter en ny sæson for U15-U19-holdet, og akademiet er også godt oppe i omdrejninger efter sommerferien.

Sæsonforberedelserne startede for to uger siden, og i sidste uge blev stab og spillere rigtig rystet sammen, da de var på træningslejr i Løgumkloster, hvor også U13- og U14-holdet deltog.

Blandt de nye ansigter i staben er U17-holdets nye trænerteam, der udgøres af cheftræner Peder Henriksen og assistenttræner Morten Beck. Begge trænere har en fortid som spillere på øverste niveau – Peder Henriksen spillede i Superligaen for Viborg FF og Aarhus Fremad i 1990’erne, mens Skærbæk-knægten Morten Beck blandt andet nåede 41 Superliga-kampe for Sønderjyske Fodbold. Henriksen kommer hertil fra akademiet i Silkeborg IF, mens Beck er lærer og fodboldtræner på Sportsefterskolen SINE.

Akademichef Hans Paarup glæder sig over det stærke team, der er samlet på akademiet, og han kan se tilbage på to gode træningsuger.

– Vi er kommet godt i gang med opstartsfasen. Vi har nogle nye konstellationer på akademiet, så både trænere og spillere har skullet lære hinanden at kende og konsolidere sig sammen. Det var træningslejren i Løgumkloster rigtig god til, fordi man arbejder så meget og er så intenst sammen. Det har været en rigtig god start for os alle sammen, siger Hans Paarup.

Om små to uger går det løs i ligaen for U15, U17 og U19, og der venter holdene nogle gode og intense træningsuger, inden det bliver alvor.

– Der venter et par fede ture, inden den går løs i ligaen. U13, U15 og U19 skal til Wolfsburg og spille træningskampe i den kommende weekend, og U14 deltager i et stævne i Leipzig. Det bliver nogle fede oplevelser for os alle sammen, hvor holdene bliver matchet godt mod nogle stærke modstandere. Derudover handler det selvfølgelig om både fysisk og taktisk træning, så vi har alle klar til sæsonpremieren, siger akademichefen.

U15, U17 og U19 spiller alle sæsonens første ligakamp fredag den 11. august, hvor modstanderen er AC Horsens i alle tre kampe.

U13 og U14 har første turneringskamp lørdag den 19. august.

Stabsoversigten for akademiet:
Akademichef: Hans Paarup
Udviklingschef: Thomas Kruse
U19 Cheftræner: Niklas Vincentz
U19 assistent: Victor Skibby
U19 Holdleder: Niels Klemann
U17 Cheftræner: Peder Henriksen
U17 Assistent: Morten Beck
U15 Cheftræner: Thomas Møller
U15 Assistent: Jeppe Holst Pedersen
U14 Cheftræner: Kresten Ipsen
U14 Assistent: Jens Frandsen
U13 Cheftræner: Simon Juhl
U13 Assistent: Asger Hansen
Målmandstræner U17-U19: Christian Dybro
Målmandstræner U13-U15: Per-Bo Pirschler
Mental træner: Mette Sørensen
Fysisk træner: Helmand Hamid
Fysioterapeut: Jacob Lassesen
Fysioterapeut: Morten Krægpøth
Rekruttering: Søren Wølke
Ungdomsudviklingstræner: Rune Blaue
Børneudviklingstræner og sportslig ansvarlig ATK+: Jonas Hansen
Børneudviklingstræner i landsdelen: Niels Dyngby
Mentor: Stig Kongsted

Del denne nyhed:

Seneste nyheder