Akademichef takker af i Sønderjyske Fodbold

Akademichef Thomas Vilstrup stopper i Sønderjyske Fodbold ved udgangen af denne måned for at prioritere familielivet i højere grad.

Akademichef Thomas Vilstrup takker af i Sønderjyske Fodbold efter 11 år i klubben.

Vilstrup har gennem årene haft flere forskellige funktioner i akademiet – de seneste to år og ni måneder som akademichef.

Det har være en begivenhedsrig periode, og for Thomas Vilstrup er det hen ad vejen blevet svært at balancere mellem arbejdslivet i Haderslev og familielivet i Egebæk-Hviding ved Ribe, og han har derfor valgt at stoppe i klubben ved udgangen af måneden.

– Det har været et privilegium at stå i spidsen for akademiet igennem de seneste knap tre år som akademichef. Det har været et spændende, men også meget krævende job. Den store mængde af arbejdsopgaver og arbejdstid har sat sine spor særligt hos mig, men også hos min familie, og jeg har derfor valgt at stoppe i Sønderjyske Fodbold.

– Jeg vil gerne takke ledelsen i Sønderjyske Fodbold, alle ansatte på akademiet og i klubben for samarbejdet og støtten i dagligdagen. Derudover skal der også lyde en tak til TalentCenter Haderslev og Haderslev Fodboldklub som gennem min tid som akademichef har været en stor støtte. Jeg ønsker klubben og de ansatte alt det bedste fremover, og jeg takker for 11 fantastiske år i klubben, siger Thomas Vilstrup.

Direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen, har modtaget Vilstrups opsigelse med både ærgrelse og forståelse.

– Thomas Vilstrup har været en god mand for Sønderjyske Fodbold gennem mange år, og vi skylder ham en stor tak for den store indsats, han har leveret i klubben. Det er altid ærgerligt, når en stor klubmand og en skøn personlighed forlader os, men vi har også fuld forståelse for, at han nu vælger at prioritere sin familie.

– Vilstrup fortsætter sit gode arbejde frem til 31. marts, og derefter løfter vi hans opgaver i flok frem til sommer, hvor vi forventer at kunne præsentere en ny chef med det sportslige ansvar for akademiet, siger Markus Kristoffer Hansen.

Sønderjyske Fodbold takker Thomas Vilstrup for sin store indsats i klubben og ønsker ham og familien alt det bedste fremover.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder