Akademi-spillerne var samlet i Fuglsang Loungen

Onsdag aften var klubbens akademispillere og deres forældre samlet til et stort kickoff-møde i Fuglsang Loungen på Sydbank Park.

Spillerne på akademiet har netop taget hul på sæsonen, og onsdag aften var der orienteringsmøde om både lavpraktiske ting og store visioner.

Akademiet i Sønderjyske Fodbold er højt prioriteret, og derfor har det været vigtigt for klubben at samle alle akademispillerne og deres forældre, så alle kender retningen for akademiet på og uden for banen.

Sønderjyske Fodbold vægter fællesskabsfølelsen og samhørigheden højt, og det mærkede spillerne på egen krop allerede fra sæsonstarten, hvor talentholdene startede med en træningslejr i Løgumkloster.

Der er sket nogle udskiftninger i akademiet hen over sommeren, og hele staben på akademiet blev præsenteret, så alle kender alle – uanset årgang.

Blandt aftenens indlæg var klubbens nye akademichef, Hans Paarup, der fortalte sine tanker omkring akademiet, og hvilken vej vi skal gå.

Direktør Markus Kristoffer Hansen var også tilstede og talte om akademiets enorme vigtighed for klubben.

Også førsteholdstræner Thomas Nørgaard holdt oplæg for talenterne, og han talte blandt andet om transitionsfasen fra akademi til førstehold.

Det blev en hyggelig og lærerig aften, hvor vi først og fremmest fik styrket sammenholdet, og alle i og omkring akademiet er nu helt klar til at tage fat i en ny spændende sæson.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder