5-0: Fuldstændig fantastisk fodboldlørdag på Sydbank Park

Tilskuerne på Sydbank Park fik en fantastisk oplevelse, da vi vandt med hele 5-0 over AC Horsens. Peter Christiansen blev igen dobbelt målscorer, mens tre nye spillere fik scoret for første gang i Sønderjyske Fodbold-trøjen.

Det var en af de rigtige gode dage på Sydbank Park.

Lørdag eftermiddag vandt vi med hele 5-0 over AC Horsens i en fremragende kamp, hvor vi – som cifrene antyder – havde utroligt godt gang i angrebsmaskinen.

Kampen startede egentligt ganske roligt, men vi fik mere greb om kampen, som halvlegen skred frem, og efter 20 minutter gik det hele op i en højere enhed. Sefer Emini sendte en aflevering over 50 meter frem til landsmand Ivan Nikolov, der viste styrke over for en Horsens-forsvarer og skød bolden ind ved fjerneste stang. Et mål af høj, høj klasse.

Det blev 2-0 kort før pausen, og igen var Sefer Emini arkitekten bag. Fra baglinjen lagde nordmakedoneren bolden til rette for Kristall Ingason, der inde foran mål havde let ved at sætte bolden ind over stregen. Det var islændingens første mål for os.

Første halvleg var god – anden halvleg var fremragende. Straks efter pausen satte vi et massivt powerplay ind mod Horsens-forsvaret, og vi vadede i chancer i de første minutter. Efter syv minutter kom 3-0-målet, da Peter Christiansen rundede målmand Matej Delac og skød bolden i mål fra spids vinkel. Også ros til Ingason for en flot assist.

Efter en lille times spil tog Simon Wæver sagen i egne fødder. Vores vævre højre back rykkede uimodståeligt ind i feltet, snød tre-fire forsvarsspillere og satte bolden sikkert ind med ydersiden. En rigtig lækkerbisken, og Wæver fejrede sit første mål for Sønderjyske Fodbold med en saltomortale, som vi vel ikke har set siden Silas Songanis tid for snart mange år siden.

4-4-4-4-0, gjaldede det fra stemningstribunen, men det blev endnu bedre. Kort før tid satte Søren Andreasen José Gallegos op til en god mulighed. Delac reddede i første omgang, men Peter Christiansen skød returen ind og blev dobbelt målscorer for anden ligakamp i træk. Sønderjysk dynamit.

5-0 og tre meget vigtige point til NordicBet Liga-kontoen. Vi går på jagt efter den fjerde sejr i træk, når vi på fredag møder Kolding IF på udebane.

Tak for en helt forrygende fodboldlørdag på Sydbank Park.

Se vores fem mål her (forringet lydkvalitet i anden halvleg):

Del denne nyhed:

Seneste nyheder