4-0 og fem sejre i træk: Ny storsejr på Sydbank Park

Onsdag aften vandt vi 4-0 over HB Køge og sejrede dermed for femte kamp i træk.

Fem sejre i træk!

Onsdag aften fortsatte stimen af gode resultater, da vi besejrede HB Køge med 4-0 hjemme på Sydbank Park.

Over 3.000 tilskuere var vidner til en ny flot fodboldkamp, hvor vi igen havde godt gang i målscoringen.

Efter en stille start fik vi mere og mere kontrol over kampen, og efter et kvarter begyndte vi for alvor at blive farlige.

Vores første store chance blev misbrugt, da Mads Agger kom fri til afslutning på Kristall Ingasons gode oplæg, men blot 30 sekunder senere kom vi på 1-0 med de omvendte roller – Agger fandt Ingason, der scorede tæt under mål.

Dominansen fortsatte efter føringsmålet, og tre minutter senere blev det også 2-0. Ligatopscorer Peter Christiansen sendte fra kanten af feltet et knastørt hug i nettet, og så var føringen fordoblet.

Der var chancer til flere mål i første halvleg, men kort før pausen fik vi i stedet et gevaldig forskrækkelse, da HB Køge kom frem til et gigantchance, der heldigvis endte over mål.

Vi satte os igen massivt på kampen i starten af anden halvleg, og både Peter Christiansen og Ingason havde store muligheder til at gøre det til 3-0.

Vi måtte vente et lille kvarter, inden scoringen faldt. Ingason blev puffet omkuld i feltet, og Mads Agger omsatte sikkert til mål.

Et kvarter før tid ville indskiftede Atli Barkarson også lege med. Han scorede sit første mål for klubben i Kolding i fredags, og denne onsdag aften fulgte han det op med endnu et, da han bankede et flot langskud i kassen.

4-0 holdt hele vejen hjem. Fire mål, fem sejre i træk og et cleansheet til Nicolai Flø. Det blev en ny flot dag på Sydbank Park.

Sejren over HB Køge sender os op på en aktuel førsteplads i NordicBet Ligaen, og der venter nu et topopgør, når vi gæster Hobro på mandag.