0-1 blev vendt til en skøn 2-1-sejr i topopgøret

FC Fredericia førte 1-0 ved pausen, men Peter Christiansen sørgede med to scoringer i anden halvleg for, at alle pointene kom hjem til Sønderjylland.

Fed fredag i Fredericia!

Vi fik, hvad vi kom efter, da vi fredag aften gæstede Monjasa Park. Tre point, der luner i toppen af NordicBet Ligaen, efter en skøn 2-1-sejr mod rækkens nummer tre.

Der skulle kæmpes hårdt for pointene, men til at hjælpe os i den svære udekampe havde vi også næsten 400 medrejsende sønderjyder i udebaneafsnittet. Da vi mødte FC Fredericia på Sydbank Park fik vi en tidlig udvisning og spillede derfor med ti mand i det meste af kampen – denne gang var det næsten som om, at vi var 12. Fantastisk opbakning!

Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start. Vi havde nogle enkelte muligheder i de første 45 minutter, men FC Fredericia var farligst og førte også 1-0 ved pausen. Det var også tæt på en 2-0-føring, men den ene gang stod Nicolai Flø godt i vejen, og den anden gang skød en fri FCF’er heldigvis over mål.

Vi var til gengæld klart bedst efter pausen, og som anden halvleg skred frem, blev vi mere og mere dominerende. Særligt i de sidste 20 minutter satte vi os tungt på tingene, og det var helt fortjent, at vi fik udlignet med et kvarter igen. Peter Christiansen brugte Emil Berggreen som bande og fik udlignet med hjælp af en Fredericia-afretter.

Syv minutter før tid var kampen vendt på hovedet – og igen med ligatopscorer Peter Christiansen som målscorer. Atli Barkarson sendte et godt frispark mod mål, og Christiansen var hurtigt over returen.

Efter seks minutters overtid kunne vi fejre sejren med de mange medrejsende Sønderjyske Fodbold-fans. Tusinde tak for den solide støtte!

Der venter nu en landskampspause, og så skal vi have alle folk på Sydbank Park, når vi fredag den 20. oktober tager imod Kolding IF.

Her er der udsigt til rigtig mange mennesker, og du kan med fordel booke en af de gode pladser allerede nu – hent din billet her.

Se vores mål fra 2-1-sejren her:

Del denne nyhed:

Seneste nyheder