Tungt nederlag i årets sidste kamp

3.775 tilskuere skabte en flot ramme om årets sidste kamp på Sydbank Park. Desværre kunne de se Vejle Boldklub sikre sig en 1-0-sejr på en frisparksscoring dybt inde i overtiden. 

Det var den sidste kamp i kalenderåret 2022, og det sluttede med et brag en af kamp, da vi tog imod topholdet Vejle Boldklub på Sydbank Park. 

Det blev tæt og intenst hele vejen igennem, men det var også en kamp, hvor der var meget, meget få chancer. Der blev kæmpet om hver en centimeter, og begge hold stod solidt og talrigt i forsvaret. 

0-0 lignede da også en naturlig udgang på kampen, men i det 93. minut lykkedes det for Vejles indskiftede Arbnor Mucolli at sikre gæsterne en 1-0-sejr, da han sendte et flot frispark i nettet. 

Dermed blev det en ærgerlig afslutning på året, og de 3.775 tilskuere, der skabte en flot ramme om kampen, fik ikke det resultat, de havde fortjent at gå på juleferie med. 

Nu skal vi bruge den lange kamppause på at komme endnu stærkere tilbage i foråret, hvor vi intensiverer jagten på en oprykning til 3F Superligaen. 

Det er nu, vi skal stå sammen om Sønderjyske Fodbold. Sammen er vi stærkest. 

Del denne nyhed:

Seneste nyheder