Stærke præstationer af U19 til Algarve Cup

Akademiets U19-mandskab har imponeret ved Algarve Cup, hvor det blandt andet er blevet til to uafgjorte kampe mod Benfica og Porto. 

U19-talenterne er i skrivende stund i Portugal, hvor holdet deltager i den prestigefyldte Algarve Cup sammen med en række store europæiske akademier. Her gjorde drengene det rigtig flot i den indledende pulje, hvor holdet ikke tabte en kamp. 

Cheftræner Karsten Andersen er både tilfreds med resultaterne og præstationerne indtil videre. 

– Det har været rigtig positivt indtil videre. Fredag vandt vi 2-1 over Soccer Universities, hvorefter vi spillede vi 1-1 mod et meget stærkt Porto-hold. Lørdag spillede vi 0-0 mod Hibernian fra Skotland, mens vi efterfølgende spillede 1-1 mod Benfica. 

– Vi har spillet rigtig godt og været fokuseret, mens vi har virket mere frigjorte. Vi har også haft perioder, hvor vi har været gode på bolden og været spilstyrende mod både Porto og Benfica, så vi har virkelig været gode. Derudover har alle mand været i spil, så det har også været en fordel. 

U19-drengene møder søndag Sydney fra Australien, og resultatet af den kamp bestemmer, hvilken placeringskamp holdet efterfølgende skal spille. 

Valentyn Napuda og Benjamin Tabrizi-Birkebæk scorede i kampen mod Soccer Universities, Blend Istrefi scorede mod Porto, mens Oliver Cafnik-Theill scorede mod Benfica. 

Del denne nyhed:

Seneste nyheder