Sønderjyske Fodbold henter Jacob Buus

Sønderjyske Fodbold har skrevet kontrakt med den tidligere AC Horsens-spiller Jacob Buus frem til sommeren 2024.

Sønderjyske Fodbold forstærker defensiven med tilgangen af Jacob Buus, der har fået en kontrakt, der løber frem til sommeren 2024.

Den 26-årige højre back er kontraktfri, efter han fik ophævet sin kontrakt i AC Horsens i slutningen af januar.

Jacob Buus fik sin fodboldopdragelse i OB, hvor han også nåede førsteholdet, inden han skiftede til FC Fredericia og siden AC Horsens. Efter en god Superliga-sæson med AC Horsens i 2020/21 gik turen til Belgien, hvor han spillede for Waasland-Beveren, inden han i januar 2023 vendte retur til AC Horsens.

Sportschef i Sønderjyske Fodbold, Casper Daather, glæder sig over tilgangen af højrebacken, som skal styrke holdet på en sårbar position.

– Vi er meget glade for, at det har været muligt at hente en stærk spiller som Jacob Buus uden for transfervinduets normale åbningstid. Vi får en ærgerrig spiller, der før har gjort det godt i både Superligaen og 1. division, og med sin alder og udenlandserfaring bringer han også en vis rutine til holdet. Han er en energisk højre back, der sætter en ære i at forsvare, og han har nogle stærke defensive kvaliteter, som vi godt kan bruge i Sønderjyske Fodbold.

– Tilgangen af Jacob Buus skal også ses i lyset af, at vi har været ret uheldige med skader på netop højre back-positionen. Senest er Simon Wæver blevet skadet på træningslejren i Spanien, og han har en længere skadeshorisont, end vi havde håbet, og derfor har vi handlet hurtigt og ansvarligt ved at hente en forstærkning til resten af sæsonen. Tilgangen af Jacob Buus betyder, at vi er mindre sårbare på positionen, og begge parter får mulighed for at se hinanden yderligere an de næste måneder, siger Casper Daather.

Jacob Buus har torsdag morgen bestået et lægetjek i klubben og træner i dag sammen med sine nye holdkammerater.

Vi følger op med et interview med Buus efter dagens træning.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder