Sønderjyske Fodbold henter islænding i Rosenborg BK

Sønderjyske Fodbold har skrevet en treårig kontrakt med islandske Kristall Máni Ingason, som bliver hentet i Rosenborg BK.

Sønderjyske Fodbold forstærker offensiven med tilgangen af islandske Kristall Máni Ingason.

Den 21-årige offensivspiller bliver hentet i Rosenborg BK og har underskrevet en treårig aftale med Sønderjyske Fodbold – gældende til sommeren 2026.

For Kristall Máni Ingason bliver det et gensyn med dansk fodbold, da han allerede som 16-årig skiftede til FC København. Han skiftede senere hjem til islandske Vikingur Reykjavik, inden han sidste sommer skiftede til norske Rosenborg BK.

Nu gælder det Sønderjyske Fodbold, hvor sportsdirektør Esben Hansen glæder sig over tilgangen af den unge islænding.

– Kristall Máni Ingason er et stort talent, der tidligt har været i storklubbernes søgelys, men det er også svært for en ung spiller at få kontinuerligt med spilletid i klubber som FC København og Rosenborg BK, og derfor er han og vi overbeviste om, at Sønderjyske Fodbold er et godt sted at tage de næste skridt i karrieren.

– Med tilgangen af Kristall Máni Ingason får vi en spiller, der kan bruges på flere af de offensive positioner, og han giver dermed vores i forvejen stærke offensiv endnu en dimension. Trods sin unge alder har han allerede prøvet en del i sin karriere, der blandt andet tæller fire A-landskampe, og vi ser frem til, at talentet skal foldes ud i endnu højere grad hos os i Sønderjyske Fodbold, siger Esben Hansen.

Med tilgangen af Kristall Máni Ingason sættes der endnu en tyk streg under den stærke forbindelse mellem Island og Sønderjyske Fodbold. Han bliver islænding nummer 13 i klubhistorien, og i Sønderjylland bliver han holdkammerat med Atli Barkarson og Daniel Gretarsson.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder