Sønderjyske Fodbold henter 18-årigt talent med stort potentiale

Mohamed Cherif Haidara var i sidste sæson den helt store oplevelse hos divisionsklubben Ishøj. Efter en succesfuld prøvetræning har vi nu skrevet kontrakt med midtbanespilleren.

Af Michael Ehrhorn-Fernow

Forberedelserne til den kommende sæson i 3F Superligaen er i fuld gang, og vi går frem mod sæsonen med en stærk trup med masser af kvalitet, sult og potentiale.

En trup der nu får tilgang af en særdeles lovende ung herre, der allerede har vist prøver på de ting, han er i stand til. Vi har nemlig hentet midtbanespilleren Mohamed Cherif Haidara på en fireårig aftale i Ishøj.

Mohamed Cherif Haidara spillede en fornem sæson senest, og det var blandt andet med til at sikre ham prøvetræning hos de danske mestre fra FC Midtjylland. Senest har han prøvetrænet hos os, og her har Mohamed Cherif Haidara vist så lovende takter, at han nu får sin første Superliga-kontrakt.

Ifølge sportschef Casper Daather, er det en ung mand med enormt potentiale, der kommer ind i truppen:

-Mohamed spiller som 6’er på banen, og han er et råt og uslebent talent. Han har et enormt potentiale. Han har en fysisk pakke, der er imponerende, og jeg tror på, at han kan udvikle sig rigtig godt og tage det næste skridt hos os.

Hovedpersonen selv er glad og stolt over at have skrevet kontrakt med Sønderjyske Fodbold, og han glæder sig til at komme i gang.

Mohamed Cherif Haidara træner med sine nye holdkammerater allerede fra i dag, og han kommer formentlig i aktion i fredagens testkamp mod Hobro IK, der spilles klokken 13.00 på Atletikstadion. Her bliver der altså med god sandsynlighed mulighed for at se hans første minutter i aktion i den lyseblå trøje.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder