Massiv opbakning fra samarbejdsklubberne

Når vi mandag møder Vejle Boldklub i årets sidste kamp i NordicBet Ligaen bliver der stor opbakning på lægterne fra vores 56 samarbejdsklubber, hvor mere end 500 ungdomsspillere fra landsdelens klubber har meldt sig til.

Året slutter med et brag på Sydbank Park.

Sportsligt er der masser på spil i efterårets sidste kamp, hvor Vejle Boldklub kommer på besøg, og der er udsigt til masser af tilskuere, når nedrykkerne fra 3F Superligaen kæmper en hård kamp om en lun placering i toppen af NordicBet Ligaen, inden den lange vinterpause venter.

I forbindelse med kampen holder vi Samarbejdsklubbernes Dag, hvor de 56 samarbejdsklubber er inviteret til kamp, og mange af landsdelens ungdomsspillere og trænere har taget imod invitationen.

Mere end 500 ungdomsspillere har tilmeldt sig kampen, og i Sønderjyske Fodbold glæder vi os over den massive opbakning fra hele landsdelen.

Vi glæder os til at tage imod de mange samarbejdsklubber, og vi håber, at I får en festlig og fornøjelig dag på Sydbank Park, hvor den skal have fuld gas i årets sidste kamp.

Tak for det gode samarbejde til de 56 samarbejdsklubber i landsdelen.

Hvis der skulle være en klub, der har glemt at tilmelde sig, kan det nås endnu – send en mail til kruse.thomas4@gmail.com.

Vi ses på Sydbank Park.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder