Afsked til lyseblå trio efter sæsonen

Når sæsonen er færdigspillet, tager Sønderjyske Fodbold pænt afsked med Emil Berggreen, Christoffer Remmer og Jonas Thorsen, der alle har kontraktudløb denne sommer.

Når vi søndag den 2. juni spiller sæsonens sidste kamp på Sydbank Park, tager vi pænt afsked med Christoffer Remmer, Jonas Thorsen og Emil Berggreen.

Alle tre har kontraktudløb i Sønderjyske Fodbold denne sommer, og det ligger nu fast, at samarbejdet stopper med de tre spillere.

Sportschef Casper Daather takker alle tre for indsatsen i den lyseblå trøje:

– Christoffer Remmer startede stærkt, da han kom til klubben for to år siden, men det seneste år har desværre været særdeles uheldigt for ham, efter han blev ramt af meningitis. Siden er han kommet stærkt tilbage og har også fået spilletid på det seneste, så vi håber, at han finder et nyt, spændende sted, hvor han kan starte på en frisk og komme ind i et godt forløb med masser af spilletid. Vi ønsker ham alt det bedste på sin videre færd.

– Jonas Thorsen satte ild til omklædningsrummet, da han kom til med fuld energi for halvandet år siden, og han har bidraget både på og uden for banen i det seneste halvandet år, hvor pilen er peget den rigtige vej for klubben. Spilletiden er dog blevet mindre med tiden, og han trænger nu til at komme et sted hen, hvor der er udsigt til mere tid på banen, så han kan få brugt sin gode energi. Vi ønsker ham alt det bedste fremover.

– Emil Berggreen spillede sig hurtigt ind i sønderjydernes hjerter, da han kom til i januar 2022, og han gjorde ofte en forskel, når han var på banen. Desværre har han været uheldig med skader undervejs, og derfor er forløbet ikke blevet helt, som han og vi havde håbet. Han har knoklet og været meget professionel hele vejen igennem, og vi ønsker ham alt det bedste fremover.

Emil Berggreen og Jonas Thorsen har spillet 30 kampe for Sønderjyske Fodbold, mens Christoffer Remmer har fået 13 kampe.

Kom på Sydbank Park søndag den 2. juni mod Kolding IF, hvor vi sender de tre spillere godt afsted med en kurv og en kæmpe klapsalve.

Der pågår stadig dialog med de øvrige spillere, der har kontraktudløb denne sommer.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder