2-2 mod FC Midtjylland i sommerens første træningskamp

Ivan Djantou scorede to gange, da vi vendte 0-2 til 2-2 mod FC Midtjylland i sommerens første træningskamp.

En hård træningsuge blev lørdag afsluttet med en træningskamp, da vi gæstede FC Midtjylland i Herning.

Det var en god matchning mod de nykårede Danmarksmestre, men vi slap godt fra mødet og spillede 2-2 efter 90 minutters fodbold, hvor holdene skiftedes til at have momentum.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start. Efter ti minutter hjalp vi dem med føringsmålet, da prøvespiller Ebube Duru scorede et uheldigt selvmål. Kort efter blev det 2-0, da Franculino scorede tæt under mål.

Herefter arbejde vi os godt ind i kampen, men det var småt med chancer ind til sidst i halvlegen, hvor Lukas Björklund og Marc Dal Hende begge havde muligheden på en dobbeltchance efter et hjørnespark.

I de tidligere testkampe er der tradition for mange udskiftninger og således også i dag, hvor vi skiftede ti mand i pausen – kun Marc Dal Hende fik mere end 45 minutter i denne kamp.

En af de nye, Ivan Djantou, var tæt på at komme på tavlen efter få minutter af anden halvleg, da han kom alene igennem, men hans træk forbi målmanden blev for langt, og det løb ud i sandet.

Til gengæld var den camerounske angriber skarp midtvejs i halvlegen, da han blev spillet flot i dybden af Olti Hyseni, og med venstrebenet knaldede Djantou den ind ved nærmeste stang.

Få minutter senere kom udligningen, da Djantou igen var på færde – denne gang med et køligt lob med højrebenet.

FC Midtjylland pressede godt på i slutminutterne, men vi fik afværget de midtjyske forsøg og kunne tage tilbage til Sønderjylland med 2-2.

Den næste træningskamp spilles fredag den 5. juli i Haderslev mod Hobro IK.