Tilbud til samarbejdspartnere: Lån bussen uden beregning

Sønderjyske Fodbold giver klubbens samarbejdspartnere et nyt unikt tilbud, hvor de kan låne den spritnye fodboldbus uden leje, men blot betale for chauffør og brændstof. I sidste uge var Jyske Bank den første sponsor, der nød godt af det gode tilbud.

Det er en høj prioritet for os i Sønderjyske Fodbold at give noget tilbage til de samarbejdspartnere, der støtter op om klubben.

Nu kan vi hjælpe med meget billig bustransport, idet vi tilbyder kørsel i den spritnye fodboldbus på meget gunstige vilkår til vores samarbejdspartnere.

Den nye Sønderjyske Fodbold-bus er booket på kampdage, hvor den enten fragter vores spillere til en udekamp eller henter en samarbejdsklub til en af vores hjemmekampe, men på de øvrige dage vil bussen hellere end gerne ud at trille med gode samarbejdspartnere ombord.

Derfor tilbyder Sønderjyske Fodbold, at vores samarbejdspartnere kan låne fodboldbussen uden beregning – der skal blot betales for chauffør og brændstof.

– Vi står sammen om Sønderjyske Fodbold, og vi står sammen i netværket omkring klubben. Vi skal hjælpe hinanden, hvor vi har mulighed for det. Nu har vi en lækker og helt ny bus, som vores samarbejdspartnere også skal have glæde af. Vi skal ikke tjene en krone på det. Vi gør det udelukkende for at give noget tilbage til dem, der støtter Sønderjyske Fodbold, siger direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen.

I sidste uge var Jyske Bank den første sponsor i Sønderjyske Fodbold, der nød godt af den gode aftale, og leder i Jyske Bank Transport, Bjarne Rasmussen, beretter om en god tur.

– Vi havde et arrangement i Silkeborg, og det vakte positiv opsigt, da vi ankom med den lyseblå fodboldbus. Det er en meget flot bus med rigtig gode forhold, og det er alle tiders, at vi med vores aftale i Sønderjyske Fodbold kan låne bussen. Det er virkelig god stil, at Sønderjyske Fodbold på den måde giver noget igen til os, der støtter klubben, siger Bjarne Rasmussen.

Fodboldbussen har allerede et par krydser i kalenderen i nærmeste fremtid. Den 8. april er den lastet med 70 sponsorer, der skal på VIP-tur til Hamborg for at se HSV mod Hannover 96, og den 14. april skal en ny samarbejdsklub fragtes til hjemmekampen mod Vendsyssel FF på Sydbank Park.

Kontakt direktør Markus Kristoffer Hansen på mah@soenderjyskefodbold.dk, hvis din virksomhed har interesse i at låne Sønderjyske Fodbold-bussen til en favorabel samarbejdspris.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder