Thorsen tager endnu et år i Sønderjyske Fodbold

Jonas Thorsen har forlænget sin aftale med Sønderjyske Fodbold, så den nu løber frem til sommeren 2024.

Jonas Thorsen har taget Sønderjylland med storm, siden han kom til klubben i vinter, og nu kan Sønderjyske Fodbold-fansene se frem til endnu en sæson med Thorsen i den lyseblå trøje.

33-årige Thorsen kom til klubben fra Viborg FF i vinter på en kontrakt frem til sommer, og nu er parterne blevet enige om at tage endnu en sæson sammen.

Sportsdirektør Esben Hansen glæder sig over forlængelsen med Jonas Thorsen.

– Det er gået lige præcis, som vi havde håbet og forventet med Jonas Thorsen. I første omgang gav vi håndslag på en aftale, der løb i forårssæsonen, men vi havde allerede dengang en forventning om, at det sagtens kunne blive til noget mere. Nu har vi begge set hinanden an på nærmeste hold, og det er helt naturligt, at det gode parløb skal fortsætte.

– Jonas Thorsen har i Sønderjyske Fodbold fået den spilletid, han var på udkig efter, og han er faldet rigtigt godt til i klubben, hvor han udover godt spil har bidraget med ansvar og rutine. Vi glæder os over, at vi også råder over ham i næste sæson, hvor vi er overbeviste om, at han igen får en stor rolle på holdet, siger Esben Hansen.

Jonas Thorsen glæder sig over kontraktforlængelsen.

– Jeg er meget glad for, at min fodboldfremtid ligger i Sønderjyske Fodbold. Jeg er hurtigt blevet meget glad for klubben, og jeg føler mig rigtig godt tilpas ved at være her. Det glæder mig, at vi er blevet enige om en forlængelse, og jeg ser frem til endnu en sæson i lyseblåt.

– Jeg har fået en del spilletid i foråret, og det var det, jeg havde brug for i min karriere. Jeg nyder virkelig at spille for klubben, og derfor har det været helt naturligt for mig at fortsætte i Sønderjyske Fodbold, siger Jonas Thorsen.

Jonas Thorsen har foreløbig spillet 14 kampe for Sønderjyske Fodbold.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder