Talentnyt: Sikke en sejr for U17

Vores U17-talenter gæstede lørdag Farum og FC Nordsjælland, der ligger helt i toppen af tabellen. Med sig hjem tog drengene en fremragende 2-1-sejr!

Af Michael Ehrhorn-Fernow

Fem sejre i seks kampe og en enkelt uafgjort. FC Nordsjællands U17-mandskab havde fået en forrygende start på sæsonen i U17 Ligaen, hvor man med den havde sikret sig en klar førsteplads. Lørdag skulle vi så forsøge at give dem deres første nederlag i sæsonen, og det lykkedes efter noget af en fight. 2-1 vandt vores drenge på Farum Park.

Første halvleg kæmpede vi med alt, vi havde, og vi stod godt imod det tryk, der kom fra værternes side. Det var med til at sikre, at drengene kunne gå til pausen med 0-0 på tavlen.

I anden halvleg startede vi rigtig godt, og efter ti minutters spil kom vi foran ved Nicklas Bergmann Schmidt, der fulgte flot op på en retur.

Scoringen fik FC Nordsjælland i offensiven, og de fik udlignet med 25 minutter tilbage. En scoring hvor man kunne frygte et stort pres til sidst, men sådan kom det ikke til at gå. Vi steppede nemlig op på imponerende vis, og det gav pote.

I slutminutterne blev Villads Nøhr Birk sendt afsted efter indkast, og han afgjorde tingene med et flot mål til 2-1 på Farum Park, der sikrede os tre fantastiske point, der sender os op på en aktuel sjetteplads i ligaen.

Sikke en præstation der viser, at vi sagtens kan spille med – selv mod de allerbedste!

Næste opgave for U17 venter næste weekend, når AaB gæster os lørdag.