Talentfuld målmand får kontrakt i Sønderjyske Fodbold

Målmandstalentet Noah Quang Phi Nguyen har på sin 15-års fødselsdag skrevet kontrakt med Sønderjyske Fodbold.

Nogle fødselsdage er sjovere end andre, og for Noah Quang Phi Nguyen er hans 15-års fødselsdag en af dem, der kommer til at ligge helt i top.

Noah Quang Phi Nguyen har taget et afbræk fra dagens fødselsdagsfejring for at skrive under på sin første fodboldkontrakt med Sønderjyske Fodbold. En kontrakt, der løber frem til sommeren 2025.

Akademichef i Sønderjyske Fodbold, Thomas Vilstrup, glæder sig over, at endnu et af akademiets talenter har gjort sig fortjent til en kontrakt.

– Noah Q. P. Nguyen er en talentfuld målmand, der har haft en rigtig god udvikling i vores akademi. Han var tilknyttet vores ATK+-center, inden han skiftede hertil fra vores samarbejdsklub Rødekro IF ved overgangen til U13.

– Han er en moderne målmand, der er stærk med fødderne og god til at læse spillet. Han er er meget modig i sit spil, og han har mange kampafgørende redninger. Vi glæder os til at følge hans udvikling på akademiet de næste år, siger Thomas Vilstrup.

Noah Quang Phi Nguyen glæder sig over at have skrevet kontrakt med Sønderjyske Fodbold.

– Det er et stort øjeblik for mig at skrive kontrakt med Sønderjyske Fodbold, og det bliver helt sikkert en fødselsdag, jeg aldrig glemmer. Jeg trives godt i klubben, og jeg føler, at jeg udvikler mig godt. Kontrakten giver kun yderligere motivation til at fortsætte det hårde arbejde på træningsbanen, siger Noah Quang Phi Nguyen.

Det er ikke kun i Sønderjyske Fodbold, at Noah Q. P. Nguyen er anerkendt for sit talent. Han er flere gange udtaget til DBU-samlinger og var senest af sted i rødt og hvidt i december.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder